lørdag den 30. marts 2013

Farverig påskestrik

Lige nu strikker jeg på dette lækre, farverige tørklæde. Det er endnu en gang et af Stephen Wests mønstre, nemlig spectra.

Det bliver dejlig blødt i arwetta og zauberball.

fredag den 29. marts 2013

Påskeferie

I dag er der nybagte scones til eftermiddagskaffen.

Jeg ELSKER påskeferie. Især når det udelukkende består af hygge, ild i brændeovnen, god mad, gåture med vubberne og masser af strik.

God påske :-)

onsdag den 13. marts 2013

Første eksamen i hus

Så er den første eksamen i min projektlederuddannelse overstået, og jeg bestod :-)
Jeg har dermed Prince2 Foundation på plads.
Det har været nogle intensive undervisningsdage, så dejligt at det gik godt.
Nu skal Prince2 skubbes lidt til side for allerede i morgen gælder det næste eksamen. Så nu er Bjarne Kousholts bog fundet frem, der skal laves powerpoint og forberedes oplæg.

søndag den 10. marts 2013

Alene-hjemme-weekend, men ikke særlig alene

Jeg har virkelig nydt denne weekend. Jeg er ellers alene hjemme, mens kæresten er på fodboldtur til Tyskland med gutterne. Jeg må indrømme, at jeg altid synes, det er sådan lidt øv, når han ikke er hjemme en hel weekend. Jeg mener, han skal jo forgude mig og slet ikke overveje, at tilbringe tid sammen med andre. Eller noget...

Ej, spøg til side, jeg mener bare, at det er hyggeligst, når man er to til at nyde weekendens frirum. Men det er ham nu vel undt at have en weekend med gutterne, hvor fokus er på fodbold, øl og ... ja, hvad mon egentlig sådan nogen gutter snakker om? Aner det ikke, og det er vel lige præcis pointen.

Nå, men tilbage til min weekend, det var jo det, det skulle handle om. Jeg har haft sådan en weekend, hvor nøgleordet har været hygge. Fredag var det hygge med søster og ikke mindre end fire vubber i alt. Lørdag startede med hyggemorgenmad med søsteren. Den stod på scrambled eggs, pølser, lune boller og skoldhed te. Uhm...

Og mere uhm, i går aftes mødtes jeg med verdens bedste tidligere kolleger. Vi nød en dejlig middag på Bryghuset Vendia. Tiden fløj af sted, men hvor var det bare skønt at snakken og latteren bare flød derudad lige fra første minut.

I dag har den stået på oprydning og ansøgningsskrivning, og om lidt kalder strikkepindene. Jeg har lavet en byttehandel med søsteren, hun skal færdiggøre et tørklæde, jeg kunne mærke jeg aldrig ville blive færdig med, til gengæld skal jeg så strikke ribkant på hendes cardigan. Tror faktisk at det er en win-win deal :)

Så vubberne og jeg vil nyde stilheden og vente på, at kæresten kommer hjem en gang i nat.

Jeg håber, at jeres weekend også har været fuld af hygge og lige som I ønskede.

fredag den 1. marts 2013

Overpringshandlingerne står i kø

Måske er det på grund af det smukke solskinsvejr, måske er det på grund af min forkølelse er på retur, så jeg igen kan trække vejret gennem næsen, måske er det fordi jeg slet ikke har strikket hele ugen!

Årsagerne kan være mange, men fakta er i hvert fald, at jeg kæmper en kamp mod de uvelkomne overspringshandlinger.

Jeg skal læse Prince2 til projektlederuddannelsen, og ikke alt muligt andet.




Det er skam spændende nok, Prince2-læsningen, der er bare meget af det og meget at forstå. Men jeg hænger i. Det skulle gerne blive til et par kapitler mere i dag.

Ved siden af mig ligger garn klar til mit næste strikkeprojekt (hov, det er et projekt, jeg læser om projektledelse, mon min nye viden kan bruges på at tæmme vildfarne garnnøgler eller løbske masker?).



Heldigvis, tror jeg godt man kan sige i dag, så er mønsteret endnu ikke udgivet. Garnet skal nemlig forvandles til et nyt tørklæde af Stephen West, og det kommer først senere i dag. Du kan se det på ravelry lige her.

Inden strikkepindene kan komme i aktion, skal der altså også lige skrives en beretning til spejdernes grupperåd (generalforsamling) i morgen, og skulle også meget gerne i gang med en jobansøgning.

Så overspringshandlinger, I er ikke velkomne i dag. Hvad enten I er en gåtur i solen, skrivning af blogindlæg! eller et besøg på www.drawastickman.com.

Det sidste er nu ret underholdende, spørg mig, hvordan jeg ved det. Ups!

Nå nu læser jeg altså. Eller skulle man lige få lidt frokost først?

- Posted using BlogPress from my iPad